Wijkvereniging Molenbeke

Derde ronde: nog meer groene daken in Molenbeke

Peter Bakker, · Categorie├źn: Geen categorie

Een groen dak op je schuur, garage of aanbouw? En een regenton voor het bewateren van je planten in droge tijden? Door samen aan de slag te gaan bespaar je een hoop tijd en geld. Daarbij is het gezellig, bereiken we samen meer in het verminderen van hittestress en wateroverlast en bovenal wordt de wijk er mooier van. De gemeente draagt mee in 50% van de kosten via de subsidie klimaatadaptie. Waar wacht je nog op? 

Interesse in een groen dak en/of een regenton?
Met de buurtactie Groendak Molenbeke kunnen we tegen gunstige voorwaarden inkopen bij www.groenedaken.net en komen ook kleine daken (<10m2) in aanmerking voor de subsidieregeling van de gemeente. De werkgroep Groen Molenbeke verzorgt dan de gezamenlijke subsidieaanvraag en begeleidt de inkoop. Interesse? Vul vrijblijvend het online inschrijfformulier in. In het voorjaar gaan we aan de slag. 

Als je nog vragen hebt over groene daken, kijk dan eens op www.groenedaken.net. Op de website van www.026regenton.nl vind je informatie over de regenzuil. Kijk voor meer goede klimaatregelen op www.arnhemklimaatbestendig.nl.

Ronde 3: Buurtactie Groendak Molenbeke
In deze derde buurtactie bieden we drie type groene daken aan. Het lichtgewichte en scherp geprijsde sedumtapijtpakket en de gemakkelijke en onderhoudsarme sedumcassette. Als je dak sterk genoeg is en je meer biodiversiteit wil kan je kiezen voor het Wildflower-pakket. 

Doe mee en vul vrijblijvend het inschrijfformulier in!

Groen Molenbeke
Bert Roete
groen@molenbeke.nl 

Klik op de link hieronder voor alle informatie.

https://www.dropbox.com/s/tmn0upfq4h7vh79/Groene%20daken%20-%20derde%20ronde.pdf?dl=0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *