Wijkvereniging Molenbeke

Testen op energieverliezen van 2 woningen (8 februari)

Leon van Ginneken, · Categorieën: Geen categorie

Op zaterdag 8 februari worden 2 jaren-30 woningen in Molenbeke getest op energieverliezen door een energieadviseur. De resultaten hiervan kunnen wellicht voor de wijkbewoners van pas komen om keuzes te maken in het kader van energiebesparing in hun huis.

Als je het interessant vindt om hier bij te zijn, dan ben je van harte welkom. We beginnen om 7:30 aan de Megenstraat 4 met warmtecamera-opnames. Na de warmtecamera-opnames van beide huizen zal één van de huizen worden getest op luchtdichtheid (dit heet een blowerdoortest) en zal ook met rook worden gewerkt, zodat je kunt zien waar de kieren in huis zitten.

Dus tot 8 februari 7:30! Of loop gerust later op de dag een keer langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *