Wijkvereniging Molenbeke

Arnhem Groen Markt: voor iedereen die zin heeft in tuinieren! 🌿

Wouter, · Categorieën: Activiteiten

Zondag 19 mei organiseren Arnhem tuiniert, Molenplaats Sonsbeek, Groen Arnhem en Arnhem Klimaatbestendig de ARNHEM GROEN MARKT. Een grote groene belevingsmarkt met kramen vol inspiratie en informatie, interessante presentaties en leuke kinderactiviteiten.

Voor iedereen die zin heeft in tuinieren is de lente hèt seizoen om in de tuin bezig te zijn. Start het tuinseizoen goed en kom naar de ARNHEM GROEN MARKT voor inspiratie, mooie planten en (fruit)bomen, zaden, tuinartikelen, tuingereedschap en kweekbenodigdheden. Ook voor ideeën & advies over het vergroenen, natuurvriendelijk en klimaatbestendig maken van je tuin ben je op de tuinmarkt van harte welkom.

Datum/tijd: zondag 19 mei van 11.00 – 16.00 uur
Locatie: Molenplaats Sonsbeek,
Zijpendaalseweg 24a

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.