Wijkvereniging Molenbeke

Donderdag 17 februari inloopavond herontwikkeling ENKA/AKZO terrein

Wouter, · CategorieĆ«n: ENKA · Tags: ,

Donderdag 17 februari is de inloopavond over de plannen voor de Velpercampus die gerealiseerd gaat worden op het ENKA/AKZO-terrein. Ga kijken, want er gaat een hoop veranderen waar je vroeg of laat iets van gaat merken.

Met de ontwikkeling van de Velpercampus zullen via onze wijken ruim 3.000 leerlingen van en naar het ROC RijnIJssel bewegen. De plannen geven nog geen duidelijkheid over hoe de leerlingen op de Velpercampus komen, wat ze tijdens hun loop van en naar de stations achter laten, waar ze gaan chillen en waar ze hun auto’s parkeren.

Verder gebeurt er veel langs de Velperweg met de herontwikkeling van verschillen kantoorgebouwen: ING, DLG, Velperweg 24 en Novartis, naar honderden woningen. Op het ENKA-terrein komen ook nog eens zo’n 250 woningen. De gemeente Arnhem beoordeeld de plannen allemaal apart, waardoor het niet duidelijk is hoe het er over vijf jaar in onze wijken aan toe gaat. Het kan maar zo zin dat de Velperweg dagelijks vast staat en je de wijk niet meer uit.

Zo zal het ook warmer en natter in onze wijken worden door de komst van de vele bebouwing. Genoeg reden om zelf even pols hoogte te nemen. Hieronder of via rondomenka@gmail.com horen we graag wat jij van de plannen vindt. Tijd: 18.00 – 20.30 uur Locatie: Velperweg 76 in Arnhem (AkzoNobel)

Stuurgroep Rondom ENKA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.