Wijkvereniging Molenbeke

Camping Molenbeke – 6 juli 2018 ⛺

Admin, · Categorieën: Activiteiten · Tags: , ,

De schoolvakantie begint dus we gaan weer kamperen op het ‘Sportveld’ aan de Schavenmolenstraat! Camping Molenbeke is bedoeld voor kinderen in de basisschool leeftijd, van iedereen en voor iedereen in Molenbeke. Er is géén kampleiding. Er is helaas geen plaats voor campers en caravans. Alle kinderen dienen onder de verantwoordelijkheid van minimaal één volwassene te vallen die zelf ook blijft slapen.

Bring Your Own BBQ
Vanaf 17.00 uur is het ‘Bring Your Own’ BBQ. Neem zelf eten en drinken mee naar camping Molenbeke. Er staan enkele BBQ’s klaar voor vlees en vis.
Ook wijkgenoten die niet kamperen, zijn van harte welkom!

Na 23:00 uur moet het rustig zijn, om 00:00 uur stil.

Veel plezier en tot vrijdag 6 juli.

2 Responses to “Camping Molenbeke – 6 juli 2018 ⛺”

 1. F. Donders schreef:

  Na 23:00 uur moet het rustig zijn, om 00:00 uur stil.
  Waarom geld dit niet afgelopen weekend in het park?

 2. Activiteitencommissie Molenbeke schreef:

  Beste F. Donders,

  Iedere 3 jaar organiseren we een wijkfeest om de integratie en saamhorigheid in Molenbeke te bevorderen. Dit jaar hebben we gekozen voor een Italiaans familiefeest. Zo’n 200 volwassenen en 100 kinderen vierden feest. Ook veel nieuwe wijkbewoners sloten aan om zo in contact te komen met nieuwe buren. Erg geslaagd dus! Een impressie van het feest is te zien op onze Facebookpagina. We nodigen je graag uit voor het volgende feest, dan wordt vast duidelijk dat het zo gezellig is dat tijd geen rol speelt en voor je het weet zo laat is…

  Met vriendelijke groet,
  de activiteitencommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.