Wijkvereniging Molenbeke

Toneelgroep Oostpool zet de pot op tafel!

Admin, · Categorieën: Activiteiten, Wijk

Van 6 t/m 24 januari 2015 aanschuiven bij pastamaaltijd in Huis Oostpool te Arnhem

Wegens succes herhaald! Na de hectische decembermaand kun je in januari in theater Huis Oostpool lekker bij komen. Toneelgroep Oostpool zet de pot op tafel! In samenwerking met Café De Kroeg verzorgt het gezelschap voorafgaand aan Romeo en Julia van 2 t/m 5 januari 2018 een maaltijd in het theater. Speciaal voor deze voorstelling, over liefde en haat in het Italiaanse Verona, is gekozen voor een heerlijke pasta. Schuif ook aan en beleef daarna Oostpool’s nieuwste voorstelling. Een goed begin van 2018!

 

Zie www.toneelgroepoostpool.nl/pasta voor meer informatie over het pasta-arrangement en de voorstelling.

 

Over Romeo en Julia  Romeo en Julia, wie kent ze niet? Deze Shakespeare-klassieker is misschien wel een van de meest vertelde liefdesverhalen in de theatergeschiedenis. In een wereld waarin iedereen zich laat leiden door geweld, vechten de jonge Romeo en Julia voor hun liefde voor elkaar. Regisseur Marcus Azzini (Angels in America, On the Road) laat zich opnieuw door dit verhaal inspireren. Hij kiest voor een talentvolle spelersgroep van jonge acteurs, met onder anderen Abe Dijman, Diewertje Dir, Thomas Cammaert en Eva van der Gucht. Speciaal voor Toneelgroep Oostpool herschreven Jan Hulst en Kasper Tarenskeen deze toneelklassieker naar de taal van nu, maar met behoud van de originele poëzie. Romeo en Julia is van 22 december t/m 24 maart te zien in de Nederlandse theaters.